CDM-MACHINE-MONT

CDM-MACHINE-MONT

CDM-MACHINE-MONT is een zwevende vloer voor de ontkoppeling van machines met stalen dozen en elastomeren of stalen veren.

OMSCHRIJVING

Het zwevend vloer systeem bestaat uit stalen dozen – die op een dikke bouwfolie geplaatst worden – waaraan de bewapening van de zwevende vloer bevestigd kan worden. Na plaatsing van deze stalen dozen en bevestiging van de bewapening, wordt de zwevende vloer in het werk gestort.

Nadat de vloer is uitgehard, worden vervolgens elastomeren of stalen veren in de stalen dozen geplaatst. Door het stalen plaatje een kwartslag te draaien en de bout aan te draaien wordt de vloer opgekrikt. Voordeel is een beperkte inbouwhoogte en de mogelijkheid tot vervanging van de elastomeren of stalen veren (in het geval de ruimte bijvoorbeeld voor iets anders gebruikt gaat worden).

De elastomeer CDM steunen en stalen veren zijn te verkrijgen in verschillende stijfheden. De selectie van de elastomeer CDM steunen of stalen veren wordt gedaan op basis van de belastingopgave en de akoestische eis.

Download documentatie CDM-MACHINE-MONT.pdf

EIGENSCHAPPEN

  • snel en eenvoudig te installeren
  • hoogwaardige natuurrubber steunen of stalen veren
  • afveerfrequentie 3 – 15 Hz

TOEPASSING

  • ontkoppeling van alle typen machines