Over Delta-L

Bedrijfsprofiel
Delta-L is specialist op het gebied van geluids- en trillingsisolatie en ontwerpt, levert en monteert diverse systemen voor akoestische ontkoppelingen in de bouw en industrie.

Delta-L vertegenwoordigt CDM op de Nederlandse markt. CDM is opgericht in 1951 en is marktleider op het gebied van akoestische oplegsystemen voor de bouw en industrie en is actief in tientallen landen (30+ vestigingen wereldwijd), zie ook de website van CDM.

We hebben een uitgebreid assortiment aan materialen ontwikkeld die we op een slimme manier verwerken in akoestische systemen. Onze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en een grote database aan meetresultaten, zowel uit in situ als interne en externe laboratoriumsituaties.  

Tevens zijn wij hierdoor in staat u adequaat van dienst te zijn bij elke stap in het proces: analyse van het geluid of trilling probleem, het aanleveren van een akoestisch ontwerp, optimalisatie van het ontwerp, productie, levering en montage.

Wij werken continu aan innovatie en optimalisatie van onze akoestische systemen om uw wensen en eisen om te zetten in een deskundig advies op maat.

Werken bij
Delta-L heeft momenteel de volgende vacature openstaan:
Sales Engineer

Privacyverklaring
Download hier onze privacyverklaring.