Bedrijfsprofiel

Delta-L is specialist op het gebied van geluidsisolatie en trillingsisolatie en ontwerpt, levert en monteert diverse systemen voor akoestische ontkoppelingen in de bouw en industrie.

Delta-L vertegenwoordigt CDM op de Nederlandse markt. CDM is opgericht in 1951 en is marktleider op het gebied van akoestische oplegsystemen voor de bouw en industrie en is actief in tientallen landen (30+ vestigingen wereldwijd), zie ook de website van CDM.

Door onze expertise, jarenlange ervaring en grote database aan meetresultaten van zowel interne en externe laboratorium metingen als in situ metingen hebben we door de jaren heen een uitgebreid assortiment aan akoestische materialen ontwikkeld, welke we op een slimme manier verwerken in diverse akoestische systemen.

Tevens zijn wij hierdoor in staat u adequaat van dienst te zijn bij elke stap in het proces: analyse van het geluid of trilling probleem, het aanleveren van een akoestisch ontwerp, optimalisatie van het ontwerp, productie, levering en montage.

Er wordt continu gewerkt aan innovatie en optimalisatie van de akoestische systemen om uw wensen en eisen om te zetten in een deskundig advies op maat.