Annie MG Schmidtschool Amsterdam

De ‘Annie’ is een echte buurtschool in een drukke Amsterdamse wijk. Het is een karaktervol en statig gebouw op een besloten binnenterrein. Kinderboekenschrijfster Annie M.G. Schmidt heeft haar naam aan de school gegeven met als voorwaarde veel aandacht aan kunst & cultuur te besteden.In opdracht van Klies & Jozef Bouw hebben wij mee gewerkt aan de vernieuwbouw van deze mooie school. De school is van binnen volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Hierbij zijn de karakteristieke eigenschappen van het gebouw bewaard gebleven.

We hebben op de eerste verdieping de Stravifloor Deck geplaatst. Stravifloor Deck is een zwevend vloersysteem met hoge akoestische prestaties. Het systeem bestaat uit vloerregels van metal stud waarin elastomeer CDM steunen geklemd zitten met daarboven een staalplaat met hoge buigstijfheid. Het systeem kan worden toegepast met een kleine betondikte. De inbouwhoogte is daardoor gering en het systeem is daarom uitermate geschikt voor toepassingen in parkeergarages, supermarkten en warenhuizen. Daarnaast is het een goede optie voor renovatieprojecten waar een beperkte belasting mogelijk is op de bestaande constructie.

De Stravifloor Deck is beschikbaar in twee uitvoeringen: Stravifloor Deck- 30 en Stravifloor Deck- 50. Maatwerk is ook mogelijk, afhankelijk van de belastingopgave en akoestische eis. Delta-L kan het volledige ontwerp, levering en de montage verzorgen.

Categorie Zwevende vloer systemen
Oplossing Stravifloor Deck
Opdrachtgever Klies & Jozef Bouw 
Oppervlakte 210 m2