Saints & Stars Oud-West Amsterdam

De luxe gym Saints & Stars aan de 2e Constantijn Huygensstraat in Amsterdam heeft een boksruimte waar diverse trainingen worden gegeven. Om deze ruimte volledig te benutten met muziek en het laten vallen van gewichten zonder overlast te veroorzaken bij de buren is een Stravigym (CDM-GYM) zwevende vloer geïnstalleerd van het type Stravigym-XP (CDM-GYM-XP) met 15 mm Stravigym GympacLayer (CDM-GYMPACT) impact isolatie mat met daarop een naadloze vloerafwerking van Pulastic.

Door het Geluidburo zijn metingen verricht voor en na het toepassen van deze oplossing en er wordt nu voldaan aan de gestelde eisen.

Door de speciale opbouw met natuurrubber veren, beplating, dempingslagen en impactisolatie is geen zware zwevende betonvloer nodig om ook laagfrequent voldoende te isoleren. Het doordreunen van vallende gewichten of andere laagfrequente aanstoting wordt met deze vloer voorkomen.

Doordat het systeem licht van gewicht is en snel te installeren is, biedt het een uitkomst voor veel bestaande situaties. Het is namelijk vaak niet meer mogelijk om een zware zwevende betonvloer toe te passen. Enerzijds i.v.m. beperking van het toe te voegen gewicht, anderzijds doordat een fitnessclub hier niet voor een langere periode voor gesloten kan worden i.v.m. lopende abonnementen.

Delta-L kan het ontwerp, de levering en de plaatsing van dit vloersysteem verzorgen.

Categorie Zwevende vloer systemen
Oplossing Stravigym (CDM-GYM)
Aannemer I.D. Bouw & Advies
Fitnessketen Saints & Stars
Oppervlakte 122 m2