Saints & Stars Oud-Zuid Amsterdam

Het Stravigym (CDM-GYM) vloersysteem is toegepast in twee ruimten op de 1e verdieping en in één ruimte op de BG, totaal ca. 325 m2. Als afwerking op het vloersysteem is gekozen voor een naadloze vloerafwerking van Pulastic.Deze fraaie club van Saints & Stars maakt sporten heel uniek. De sportschool is gerealiseerd in een oude kerk aan de Gerrit van der Veenstraat in Amsterdam. Om de sportschool volledig te benutten – zonder overlast bij de buren als gevolg van o.a. vallende gewichten en luide muziek – is het Stravigym (CDM-GYM) zwevende vloersysteem geïnstalleerd.Hoe de zwevende vloer in gebruik ervaren wordt is erg belangrijk. Zo houden wij nauw contact met onze klanten om hun ervaringen met ons te delen:

“De vloer is erg goed. Het dempt het geluid zoals verwacht. Verder merken we in de praktijk dat de muziek iets harder kan door het gebruik van jullie ondervloer, dit zonder overlast te produceren. Overal heel happy dus!”, aldus Tom Moos – eigenaar van Saints & Stars.

Door Peutz zijn metingen verricht voor en na het toepassen van deze oplossing en er wordt nu voldaan aan de gestelde eisen.

Door de speciale opbouw met natuurrubber veren, beplating, dempingslagen en impactisolatie is geen zware zwevende betonvloer nodig om ook laagfrequent voldoende te isoleren. Het doordreunen van vallende gewichten of andere laagfrequente aanstoting wordt met deze vloer voorkomen. 

Delta-L kan het ontwerp, de levering en de plaatsing van dit vloersysteem verzorgen.

Categorie Zwevende vloer systemen
Oplossing Stravigym-XP (CDM-GYM-XP)
Aannemer I.D. Bouw & Advies
Fitnessketen Saints & Stars
Oppervlakte 325 m2