Over ons

Bedrijfsprofiel

Delta-L is specialist op het gebied van geluidsisolatie en trillingsisolatie en ontwerpt, levert en monteert akoestische ontkoppelingen en isolatoren in de bouw en industrie.

We hebben een uitgebreid assortiment aan materialen ontwikkeld die we op een slimme manier verwerken in akoestische systemen. Onze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en een grote database aan meetresultaten, zowel uit in situ als interne en externe laboratoriumsituaties. Hierdoor zijn wij in staat u van dienst te zijn bij elke stap van het bouwproces: probleemanalyse, het aanleveren van een ontwerp, optimalisatie van uw ontwerp, productie, levering en installatie.

Wij werken, samen met onze partner CDM Stravitec, continu aan innovatie en optimalisatie van onze systemen. We komen graag met u in contact om kennis te maken en te bespreken hoe wij met een (maatwerk) oplossing kunnen bijdragen aan het succes van uw bouwproject.

Rebranding CDM -> CDM Stravitec

Sinds begin 2021 heeft CDM een nieuwe bedrijfsnaam: CDM Stravitec. Onderdeel van deze rebranding betreft ook nieuwe benamingen voor de diverse oplossingen onder de merknamen: Stravibase, Stravifloor, Stravilink, Stravigym en Stravimech. 
Download hier de aankondiging en het overzicht met de nieuwe naamgeving.

Vacatures

Vacature Project Engineer (HBO/WO) – 32-38 uur per week
Download hier de vacature Project Engineer.

Privacyverklaring
Download hier onze privacyverklaring.