Over ons

Bedrijfsprofiel

Delta-L is specialist op het gebied van geluidsisolatie en trillingsisolatie. We ontwerpen en leveren diverse systemen voor geluidsisolatie en trillingsisolatie voor de bouw en industrie.

Als trotse vertegenwoordiger van CDM Stravitec in Nederland, streven we er naar om van de wereld een stillere plek te maken en geloven we in het creëren van omgevingen waar mensen ongestoord kunnen wonen en werken, dankzij zorgvuldig beheerde geluids- en trillingsniveaus. Voor dit doel hebben we voor diverse toepassingen een uitgebreid assortiment aan oplossingen ontwikkeld.

Van probleemanalyse en diepgaande ontwerpondersteuning tot de levering en begeleiding van de installatie van onze hoogwaardige oplossingen, wij staan klaar om u bij elke stap van het bouwproces te ondersteunen!

Maatwerk oplossingen

Bij Delta-L geloven we dat elke uitdaging uniek is en een gepersonaliseerde aanpak verdient. Daarom zijn maatwerk en innovatie de hoekstenen van onze dienstverlening. We begrijpen dat standaardoplossingen niet altijd voldoen aan de specifieke behoeften van een project. Daarom streven we ernaar om oplossingen op maat te bieden die perfect aansluiten bij de unieke eisen en omstandigheden van elk project.

Ons toegewijde team van ingenieurs en technici maakt gebruik van geavanceerde software en technieken om elk aspect van een project te analyseren. Van geluidsopwekking en -voortplanting tot de effecten ervan, we verdiepen ons in elk detail om de best mogelijke oplossing te vinden.

We komen graag met u in contact om kennis te maken en te bespreken hoe wij met een (maatwerk)oplossing kunnen bijdragen aan het succes van uw bouwproject.

Innovatie & ontwikkeling

Bovendien is ontwikkeling een continu proces bij Delta-L en CDM Stravitec. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om onze oplossingen te verbeteren en de nieuwste technologieën te integreren. Naast de samenwerking met vooraanstaande internationale universiteiten en testinstituten beschikt CDM Stravitec ook over een intern testlaboratorium waarmee o.a. statische en dynamische materiaaleigenschappen zijn vast te stellen.

De toewijding aan innovatie stelt ons in staat om voorop te lopen in de branche en onze klanten de meest geavanceerde en effectieve oplossingen voor geluids- en trillingsisolatie te bieden.

Kwaliteitscontrole & hulp bij plaatsing

Bij Delta-L is kwaliteit onze hoogste prioriteit. We hebben strikte processen voor kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten altijd voldoen aan de hoogste normen. Er vinden bij CDM Stravitec diverse kwalititeitscontroles plaats op de ruwe materialen en de samengestelde systemen (ISO 9001 gecertificeerd).

We begrijpen daarnaast dat het succes van onze oplossingen sterk afhangt van de kwaliteit en zorg waarmee ze worden geïnstalleerd. Daarom bieden we hulp op locatie bij de plaatsing/montage van onze producten en systemen. Door de installatie te begeleiden en eventuele problemen aan te pakken die zich kunnen voordoen, zorgen we voor een soepele installatie en uitstekende prestaties.