Projectreferenties

Delta-L heeft aan diverse interessante projecten meegewerkt. Hieronder zijn referentielijsten te downloaden van de uitgevoerde projecten voor een aantal interessante toepassingen. Een aantal van deze projecten zijn ook in meer detail uitgewerkt met uitleg van de toegepaste systemen en praktijkfoto’s: projecten.

Uiteraard zijn er ook nog andere type projecten waar we aan hebben bijgedragen. Benieuwd welke projecten? Neem dan contact met ons op.

Theaters, poppodia en concertzalen

Delta-L is betrokken geweest bij het ontwerp van een groot aantal theaters, poppodia en concertzalen, zoals de Nieuwe Nor in Heerlen en Theater aan de Parade Den Bosch. We hebben hierbij o.a. gebruik gemaakt van Stravibase, Stravifloor en Stravilink systemen.

Bioscopen

Ook hebben we aan verschillende bioscopen meegewerkt, zoals Kinepolis Utrecht en Kinepolis Dordrecht. Hierin zijn ook Stravibase, Stravifloor en Stravilink systemen ingezet.

Trillingsisolatie gebouw

In deze categorie hebben we het over ‘building base isolation‘; gebouwen die worden ontkoppeld door het gebouw bij de fundering op trillingsisolatoren te plaatsen, zoals Cascade Alkmaar naast treinstation of de woningen Berckelbosch Eindhoven naast een industrieterrein. Toegepaste oplossingen: Stravibase.

Gymzalen en sporthallen

Voor een groot aantal gymzalen en sporthallen hebben we een zwevende vloer gerealiseerd met de Stravifloor vloersystemen om de klaslokalen die eronder of erboven zijn gesitueerd gelijktijdig te kunnen gebruiken. Voorbeelden zijn: Joannes XIII Utrecht en Annie MG Schmidtschool.

Fitness en sportscholen

De droge zwevende vloer oplossingen die zijn ontwikkeld voor toepassing in fitnessclubs en sportscholen – Stravigym – zijn ingezet in een groot aantal clubs, waaronder Basic-Fit Rotterdam Westzeedijk en SportCity Cornelis Schuyt Amsterdam.

Houtbouw, CLT en modules

De laatste jaren is de houtbouw enorm in opmars. Vanwege het lagere gewicht van het hout is meer akoestische ontkoppeling nodig om aan de geluidseisen te voldoen. De hiervoor ontwikkelde Straviwood oplossingen zijn al in diverse projecten met CLT elementen toegepast maar ook i.c.m. modulaire bouwsystemen. Voorbeelden zijn: Pontenage Gemert en Koelmalaan Alkmaar.