Basic-Fit Rijswijk

Basic-Fit Rijswijk – geluidsisolerende vloer free weight

Toepassing
Fitness en sportscholen
Oppervlakte
110 m2
Oplossing
Stravigym XP
Adviseur / aannemer
I.D. Bouw & Advies
Fitnessketen
Basic-Fit

In de Basic-Fit in Rijswijk is een geluidsisolerende zwevende vloer geïnstalleerd in de free weight zone. Hier is een Stravigym XP toegepast met daarop een impact absorptie mat type GympactLayer van 20 mm met daarop een rubber tegel als vloerafwerking.

Oplossing

Voor een hoge contactgeluidsisolatie is gekozen voor de Stravigym XP.

Door de speciale opbouw met natuurrubber veren, beplating, dempingslagen en impactisolatie is geen zware zwevende betonvloer nodig om ook laagfrequent voldoende te isoleren. Het doordreunen van vallende gewichten of andere laagfrequente aanstoting wordt met deze vloer voorkomen.

Doordat het systeem licht van gewicht is en snel te installeren is, biedt het een uitkomst voor veel bestaande situaties. Het is namelijk vaak niet meer mogelijk om een zware zwevende betonvloer toe te passen. Enerzijds i.v.m. beperking van het toe te voegen gewicht, anderzijds doordat een fitnessclub hier niet voor een langere periode voor gesloten kan worden i.v.m. lopende abonnementen.

Reacties van het personeel zijn zeer positiefZo zegt de teamleider: “De vloer doet zijn werk en ziet er ook heel mooi uit. Hopelijk mogen wij deze vloer snel laten zien aan onze klanten.”

Delta-L kan het ontwerp, de levering en de plaatsing van dit vloersysteem verzorgen.

Praktijkfoto’s