Basic-Fit Rotterdam Westzeedijk

Basic-Fit Westzeedijk – “Het bevalt ons en de klanten uitstekend.”

Toepassing
Fitness en sportscholen
Oppervlakte
300 m2
Oplossing
Stravigym XP
Fitnessketen
Basic-Fit
Adviseur / aannemer
I.D. Bouw & Advies

In de Basic-Fit in Rotterdam aan de Westzeedijk is een geluidsisolerende zwevende vloer geïnstalleerd in de free weight zone. Hier is een Stravigym XP toegepast met daarop een impact absorptie mat type GympactLayer van 20 mm met daarop een rubber tegel als vloerafwerking.

Oplossing

Door de speciale opbouw met natuurrubber veren, beplating, dempingslagen en impactisolatie is geen zware zwevende betonvloer meer nodig om ook laagfrequent voldoende te isoleren. Het doordreunen van vallende gewichten of andere laagfrequente aanstoting wordt met deze vloer voorkomen.

Doordat het systeem licht van gewicht is en snel te installeren is, biedt het een uitkomst voor veel bestaande situaties. Enerzijds i.v.m. beperking van het toe te voegen gewicht, anderzijds doordat een fitnessclub hier niet voor een langere periode voor gesloten kan worden i.v.m. lopende abonnementen.

Reacties van personeel en klanten zijn zeer positief. Zo zegt de aanwezige teamleidster: “Van mij mag heel de vloer akoestisch ontkoppeld worden. Het bevalt ons en de klanten uitstekend.”

Nu kan er weer gesport worden zonder zorgen voor geluidsoverlast.

Praktijkfoto’s