Black Sun Empire – Utrecht

Genieten van een nieuwe muziekstudio met hoge geluidsisolatie? De band Black Sun Empire heeft een nieuwe studio laten bouwen in Utrecht. De band, bestaande uit 3 personen, hebben elk een eigen studio. Om deze studio’s te optimaliseren en akoestisch te ontkoppelen zijn EV-acoustics en Delta-L ingeschakeld.Black Sun Empire

Voor een hoge geluidsisolatie zijn doos-in-doos constructies gerealiseerd. De wanden zijn op een polyurethaan schuim strook geplaatst (CDM-STRIP) en de plafonds steunen af op de ontkoppelde wanden. Tussen de wanden is door ons een zwevende vloer constructie opgebouwd met het Stravifloor Channel systeem. Dit zijn verende vloerregels met natuurrubber steunen waarmee een hoge geluidsisolatie wordt gerealiseerd. Op de vloerregels is een bekistingsplaat voorzien en een in het werk gestorte betonvloer met een vloerafwerking.  

Beneden bevinden zich de drie studio’s en boven is er een mooie ruimte waar men kan vergaderen. Omdat de drie studio’s beneden akoestisch zijn ontkoppeld kunnen de heren beneden repeteren en boven vergaderen zonder last te hebben van elkaar.

Ook op zoek naar zo’n mooie oplossing? Delta-L kan het ontwerp, de levering en de plaatsing verzorgen.

Categorie Zwevende vloer systemen
Oplossing Stravifloor Channel, CDM-STRIP
Akoestische adviseur EV-acoustics
Oppervlakte 80 m2